loader
menu

CIUTAT

TGN i la Jove Cambra Internacional organitzaran un Fòrum Jove sobre les ciutats intel.ligents

El Circ Ciutat divendres, 11 de juliol de 2014

La Fundació Tarragona Smart City i la Jove Cambra Internacional de Tarragona organitzaran un Fòrum Jove sobre les ciutats intel.ligents a l'octubre. Han dut a terme la signatura Javier Villamayor, director de la Fundació Smart Mediterranean City i tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, Jocs Mediterranis 2017 i Ciutat Intel·ligent, i Ariadna Piñol, presidenta de la Jove Cambra Internacional de Tarragona.

El Conveni té com a objecte la realització del I Fòrum Jove de la Tarragona Smart Mediterranean City, que tindrà lloc el proper 4 d'octubre.

L'objectiu del I Fòrum Jove de la Tarragona Smart Mediterranean City és reunir joves emprenedors i crear taules de treball que es focalitzin en resoldre necessitats i millores a la ciutat de Tarragona mitjançant sistemes de TIC i estratègies d'smart cities.

Així, el Fòrum pretèn promocionar l'emprenedoria en l'ambit de les ciutats intel·ligents i difondre els factors més rellevants dels sistemes que permetran millorar la societat i les ciutats en el futur.

La inscripció al Fòrum Jove de la Tarragona Smart serà pública i gratuïta, i es podrà fer properament a travès la xarxa.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar