loader
menu

CIUTAT

Repsol dóna la benvinguda als seus nous becaris

El Circ Ciutat dilluns, 14 de juliol de 2014

Amb l’objectiu d’introduir als nous becaris en el funcionament de l’empresa i de donar-los la benvinguda, ha tingut lloc un acte de presentació al Complex Industrial de Tarragona.

Foto: repsol.com

Josep Francesc Font (Director del Complex Industrial) i Xavier Favà (Subdirector de Gestió de Recursos), han donat la benvinguda als becaris, i un equip de tècnics del Complex Industrial s’han encarregat de conduir l’acte, tot guiant als futurs professionals a través de les instal·lacions i explicant-los els diferents processos de producció de cadascuna de les plantes.

A continuació s’ha fet una xerrada informativa sobre el funcionament general del Complex en la qual s’ha exposat l'interès de la companyia de comptar cada any amb nous becaris, tot remarcant el compromís amb la formació de nous professionals que suposa aquesta iniciativa.

Aquest any més de vint estudiants han estat seleccionats per poder realitzar pràctiques durant l’estiu amb una beca Repsol. Aquestes pràctiques representen per a aquests estudiants una oportunitat excel·lent de complementar els seus estudis amb l’experiència laboral en una gran empresa multinacional com Repsol. De ben segur que el seu pas per la companyia aportarà punts de vista diferents i idees noves que col·laboraran en el procés de millora continuada que duu a terme Repsol.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar