loader
menu

CIUTAT

L'Arrabassada estrena pipican, i dels més grans de la ciutat

El Circ Ciutat dilluns, 14 de juliol de 2014

Els veïns de la Vall de l'Arrabassada i voltants que tinguin gossos estan d'enhorabona. Des de fa uns dies, l'Ajuntament hi ha habilitat un nou pipican; possiblement el més gran de tota la ciutat. El nou espai té una superfície de 2.300 metres quadrats i està situat al carrer JV Foix; just al costat de l'antic ramal de l'autovia. L'antic espai era on ara hi ha la zona de jocs infantils i la pista de bàsquet.

Una imatge del pipican de l'Arrabassada. / circdetarragona.com

Una imatge de les tanques del pipican del Camp de Mart. / circdetarragona.com

Una imatge de fa uns dies al Camp de Mart. / circdetarragona.com

PIpican al carrer Caputxins. / circdetarragona.com

Pipican al costat de la piscina de la Part Baixa, però sense tanmques. / ajuntament de TGN

El nou correcan, o fins i tot "freecan," per als veïns de l'Arrabassada i del barri dels Músics està en funcionament des de fa uns quinze dies i compta amb quatre bancs, papereres, una font amb un excel·lent sistema de desaigües i fins i tot un dispensador de bosses perquè els usuaris recullin els excrements de les seves mascotes.

Mentre els uns celebren, al Camp de Mart es lamenten

El pipican de l'Arrabassada arriba just un any després del que es va obrir al Camp de Mart, i que també dóna servei a un amplíssim radi de població, com també el que hi ha al del Parc de la Ciutat. En el cas del Camp de Mart, però, en l'any que fa que està obert, l'incivisme s'hi ha acarnissat sovint ha portat com a resultat que el pipican estigui pràcticament destrossat.

Més d'una desena de tanques fa mesos que estan trencades i desencaixades del terra, amb el conseqüent perill per als animals, i el sistema de desaigües de la font falla cada dos per tres, convertint tot l'entorn en un fangar. Les dues portes, a més, també estan en condicions lamentables. Segons expliquen alguns dels usuaris, ja tampoc no el reguen mai. Tot i els esforços de l'Ajuntament, que hi va instal·lar llum, la sensació entre els usuaris és de deixadesa.

Des de l'Ajuntament, la regidora Ivana Martínez va insistir en que lluiten contra l'incivisme que pateix l'espai del Camp de Mart i que miraran de resoldre en breu les mancances.

A Tarragona, segons dades de l'Ajuntament hi ha un total de 10 pipicans:

- Jardins de la Reconcil.liació, carrer Caputxins, Parc de la Ciutat, Piscines Serrallo, Violant d’Hongria (SPiSP), Parc de la Piconadora, Riu Fluvià, C/ Riu Siurana (al costat del poliesportiu de Campclar), Parc Francolí, Camp de Mart i JV Foix.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar