loader
menu

CiU acusa Ballesteros de fer una política de personal "erràtica i improvisada"

El Circ dimecres, 16 de juliol de 2014

El Grup Municipal de CiU votarà en contra de la modificació del catàleg dels llocs de treball en el proper plenari de divendres dia 18. Maribel Rubio, regidora de CiU ha declarat que “la política de personal del govern Ballesteros és erràtica, improvisada i mancada de serietat i professionalitat.

La regidora Floria parlant amb regidors de la bancada de CiU. / circdetarragona.com

Segons Rubio, la sentència del TSJC evidencia tots aquests defectes "que el meu Grup Municipal ja fa anys que denuncia". CiU considera que l’Ajuntament de Tarragona necessita urgentment l’aprovació d’un catàleg de llocs de treball "que permeti construir una política de recursos humans adient amb les necessitats de l’administració i que deixi de respondre a criteris arbitraris i subjectius“.

En relació al punt concret del plenari, la regidora nacionalista ha afegit que “se’ns demana que aprovem una modificació del catàleg que significa estar d’acord amb un criteris que responen només als interessos del govern i no a l’esperit de la sentència".

La sentencia diu que la base 1a de les que havia de regir la convocatòria del concurs intern de mèrits per la provisió definitiva de 53 llocs de treball de l’Ajuntament és nul·la per l’omissió de les característiques del lloc de treball. "Ens està dient que fem convocatòria de places sense descriure aquestes places", indica Rubio.

"Des de CiU creiem que és una pràctica molt negativa la d’atribuir places generant aquesta indefensió pels treballadors de l’Ajuntament. Creiem que el govern Ballesteros ha de rectificar. Aprovar definitivament el catàleg de llocs de treball, deixar d’improvisar, fer una política real transparent per a que els professionals del nostre Ajuntament puguin desenvolupar les seves carreres amb equitat", ha sentenciat l'edil convergent.

Finalment, Rubio recorda que "el govern va treure a concurs 53 places de forma incorrecta generant confusió i indefensió entre els nostres funcionaris. CiU sempre ha defensat la transparència i la igualtat d’oportunitats per a tots els treballadors de la casa. Sense favoritismes. No podem entendre que no es torni a iniciar el procés sencer per les 53 places de forma correcta per a que tothom concorri amb les mateixes condicions d’igualtat”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar