loader
menu

CIUTAT

Dow Chemical rep els 70 estudiants que hi faran pràctiques durant l'estiu

El Circ Ciutat dilluns, 21 de juliol de 2014

Ja s'han començat a incorporar els alumnes en pràctiques que la companyia Dow Ibèrica rebrà durant aquest 2014, en el marc del seu Programa d'Estudiants. Enfortir les relacions amb la comunitat, a través de la col·laboració directa amb l'àmbit educatiu i universitari, és un dels principals objectius en què es basa el Programa Estudiants de Dow Chemical Ibèrica.

Foto: Dow Chemical Tarragona

És un programa, a través del qual, la Companyia ofereix places en pràctiques i amb el que les dues parts, els estudiants i Dow, en surten beneficiades.

D'una banda, perquè els alumnes poden posar en pràctica els coneixements i competències adquirits durant els estudis, alhora que aprenen noves habilitats i es familiaritzen amb l'entorn empresarial. I de l'altra, aquest Programa permet a la Companyia identificar talents potencials que puguin acabar formant part de l'organització.

Al llarg de l'any 2014, realitzaran les seves pràctiques a Dow un total de 26 estudiants d'universitats tan diverses com: Karlsruher Institute of Technology (Alemanya), Strasbourg University (França), Imperial College (UK), Universidad de Zaragoza, Universidad de Alicante, Universitat Politècnica de Catalunya, Universidad Complutense de Madrid, Universitat de Barcelona i la Universitat Rovira i Virgili del camp de Tarragona.

D'altra banda, i procedents de Cicles Formatius de Grau Superior impartits a l'Institut Comte de Rius i Institut Pere Martell, un total de 42 estudiants portaran a terme un període de pràctiques en els departaments d'operació, manteniment i Laboratoris de Control de Qualitat i Investigació de Dow Tarragona.

La benvinguda

El passat dia 15 de juliol va tenir lloc l'acte de benvinguda d'aquest Programa d'Estudiants, un esdeveniment coordinat per Josep Boronat, i que va comptar amb la participació de Xavier Director de Recursos Humans de Dow Iberica, així com del Director del Complex Industrial de Tarragona i Director de la producció per a Espanya i Portugal, Kepa Díaz de Mendibil. L'esdeveniment es va iniciar amb una breu introducció sobre la Companyia (plantes, processos, productes i aplicacions) i també es van poder visionar diversos vídeos relacionats amb la reutilització i reciclatge de plàstics.

Durant el torn de paraules, Xavier Tibau, va explicar quins són els valors i formes d'actuar de Dow. En aquest sentit, va afirmar: "A Dow creiem que la ciència no és res sense l'altra part de la fórmula que dóna sentit a l'equació, l'element humà. Per això incentivem iniciatives com el Programa d'Estudiants. Volem ensenyar-vos com treballem a Dow perquè vosaltres pugueu desenvolupar i executar els avenços del futur".

Per la seva banda, Kepa Díaz de Mendibil, director del Complex Industrial de Tarragona va expressar la seva "satisfacció amb un programa que, any rere any, ens permet descobrir nous talents, al mateix temps que ofereix la possibilitat als propis estudiants de participar amb els seus projectes i idees, en una empresa multinacional com és Dow", va dir.

L'acte va finalitzar amb una mostra d'altres activitats que l'empresa porta a terme amb la comunitat, d'entre les quals en destaca la celebració de Festa per a Tothom. Una iniciativa en què Dow col·labora des de l'any 2002, i que busca promoure la inclusió de persones amb discapacitats en la celebració de la Festa Major de Santa Tecla.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar