loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Neix el Berenar electrònic, amb més marge horari que tots els vermuts

Sergi Casado Cultura i patrimoni dilluns, 21 de juliol de 2014

Si ja no hi havia prou embolic a Tarragona amb la tisorada als horaris dels vermuts electrònics, ara resulta que per Sant Magí se celebrarà un berenar electrònic al Passeig de les Palmeres i que durarà prop de cinc hores. L'organitzen els Chargrossos, la colla gegantera que llueix disfresses d'ampolles de Chartreuse, i que, casualment, l'any passat va tenir un conflicte amb el consistori quan els van impedir fer la Baixada de l'Àliga, per motius de seguretat.

Facebook.com/chargrossos

El berenar electrònic, que anirà precedit d'un concurs de Hot Dog, tindrà lloc el proper 16 d'agost a partir de 2/4 de 7 de la tarda i està dins del programa d'actes de Sant Magí.

El dia abans, la Colla Jove celebrarà el seu 35è aniversari, i ho farà, entre d'altres actes, amb un vermut electrònic al seu local a Cós del Bou; un esdeveniment que venia durant quatre hores tots els anys. Tot i que es tracta d'una entitat emblemàtica de la ciutat i que el vermut estava emmarcat dins de la festa major, només els han permès tres hores de vermut musical: de les 12 del migdia a les 3 de la tarda.

Des de la Jove no es vol entrar en polèmica i accepten les tres hores, ja que és una hora més que fa quinze dies. Però també una hora menys que fa un any.

Però el berenar electrònic que organitzen els Chargrossos tampoc no durarà cinc hores, però sí més de tres. Els actes comencen a 2/4 de 7 de la tarda, amb concurs de Hot Dog, que es preveu que duri una hora aproximadament, sempre que ho hi hagi empat a golafres de salsitxes.

Fins que aquest no acabi, no començarà el berenar musical, previst perquè arrenqui a 2/4 de 8 del vespre. I tenen horari fins a les 11. Això són 3 hores i mitja.

De totes maneres, el concurs segur que estarà ambientat amb música, ja sigui electrònica o de festa major, és a dir que l'espectacle amb música superarà les quatre hores de llarg.

El president dels Chargrossos, Iván Muñoz, ha recordat que l'horari i les condicions ja es van pactar farà cosa d'un mes, i que forma part del programa d'actes de Sant Magí.

En qualsevol cas, més controvèrsia a un assumpte en què el consistori tarragoní no acaba de trobar la solució.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar