loader
menu

CIUTAT

La Química de Colòmbia s'emmiralla en la de Tarragona

El Circ Ciutat dilluns, 21 de juliol de 2014

Una delegació de Cartagena d’Índies, Colòmbia, formada per representants de la Cámara de Comercio de Cartagena, l’empresa Ecopetrol i la consultoria Competitiveness Group han visitat Tarragona. En total, una desena de professionals del sector han estat a la ciutat, on han conegut de primer mà el projecte del Clúster Químic del Mediterrani.

Foto: AEQT

Després de visitar a primera hora del matí les instal·lacions de Repsol, la delegació s’ha desplaçat fins al Port de Tarragona, on el president de ChemMed, Jesús Loma-Ossorio; i el vicepresident del Clúster, Josep Andreu, els han presentat el projecte.

Loma-Ossorio ha destacat la capacitat de treball mancomunat que ha tingut durant els anys la Indústria Química a Tarragona, fet que ha possibilitat els serveis comuns dels quals es disposa a dia d’avui. El president de l’AEQT ha destacat el valor del treball en sinergia, la qual cosa fa que ChemMed sigui una marca que s’ha edificat sobre un producte molt sòlid. Aquest fet ha estat dels que més ha cridat l’atenció dels visitants.

En la seva intervenció, el President del Port, Josep Andreu, ha reivindicat el paper de Tarragona el mapa per molts motius: el potencial de la Indústria Química tarragonina, així com l’apartat logístic liderat pel Port, l’àrea de coneixement i, a la vegada, un entorn ideal al voltant d’aquest Clúster, ja sigui en matèria específica de l’empresa com en qualitat de vida per a poder atraure noves companyies que es vulguin instal•lar a Tarragona.

El Director de Competitivitat de la Cámara de Comercio de Cartagena de Indias ha reconegut que el projecte que s’està treballant a Tarragona els pot ser molt útil en el creixement de la seva indústria. A la vegada, diferents membres de l’expedició han destacat la importància d’un treball conjunt d’empreses multinacionals amb orígens molt diversos.

A l’acte, a més dels representants de l’AEQT i del Port de Tarragona, hi han assistit els presidents de les cambres de comerç de Tarragona, Reus i Valls; així com el president de l’AEST. Ha estat, precisament, l’Associació d’Empreses de Serveis de Tarragona, qui, un cop acabada la presentació i una visita amb embarcació pel Port i la Indústria, ha agafat el relleu de la visita de la delegació colombiana a Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar