loader
menu

ERC avança la renovació de l'executiva local de TGN i manté Mònica Alabart com a presidenta

El Circ dimecres, 23 de juliol de 2014

Tot i que no corresponia fer-ho fins el gener de l'any que ve, la militància d'Esquerra Republicana de Catalunya a Tarragona ha renovat l'executiva local per als propers dos anys. L'assemblea es va reunir el dimarts 22 de juliol i va tornar a escollir Mònica Alabart com a presidenta de la Secció local tarragonina amb el 90% de vots a favor.

Mònica Alabart, a l'esquerra, durant l'assemblea en que va sortir escollida altrsa vegada com a presidenta local d'ERC. / erc tarragona

Alabart era l'única persona que havia presentat una candidatura i renova així la presidència que va obtenir el gener de 2013. "Veient que havia marxat gent i que d'altra hi volia entrar, es va decidir avançar la renovació", ha explicat Alabart.

La propera Diada Nacional de l'Onze de Setembre i el 9-N estan marcats a foc dins del calendari dels republicans i per això, la militància tarragonina ha decidit que els canvis calia introduïr-los abans d'aquestes dues dates tant transcedents.

La nova executiva local està integrada per membres de l'anterior i també per cares noves. Mònica Alabart pretén que el nou equip afronti amb més solidesa els principals reptes que té el país i la ciutat de Tarragona, començant per una tardor políticament emocionant i exigent i acabant amb les eleccions municipals de maig de 2015.

L'executiva local d'ERC Tarragona està formada per:

Presidència: Mònica Alabart Calvó

Secretaria d’Organització: Jordi Gené Mariné

Secretaria de Finances: Helena Tarragona Carles

Secretaria d’Imatge i Comunicació: Josep Martínez Gonzàlez

Secretaria de la Dona: Madu Gutiérrez Ortiz

Secretaria de Política Municipal: Pau Ricomà Vallhonrat

Secretaria d’Atenció a la Militància: Jean-Marc Segarra Mauri

Secretaria de coordinació amb l’equip de campanya: Gaietà Jové Galceran

Secretaria de Relacions institucionals: Jordi Bellés Mateu

Vocalia: Jordi Guàrdia Romeu

Els principals objectius són: col·laborar amb les entitats i institucions que donen suport al referèndum del 9 de novembre per tal que aquest sigui un èxit de participació i de resultat a Tarragona; recuperar la representació municipal en les eleccions del 2015 i ser una força política decisiva; i augmentar la visibilitat del partit des del punt de vista de ciutat. Cal dir que des de gener de 2013, la Secció Local d'ERC Tarragona ha incrementat el nombre de militants en un 20%.

La presidenta local va presentar un programa d'actuació de la formació republicana a la ciutat al voltant de tres grans idees: Volem que Tarragona sigui la ciutat més avançada i justa de la República Catalana. El més important que tenim és el militant. I Tarragona, punta de llança de la nova República Catalana.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar