loader
menu

CIUTAT

La jutgessa que investiga els sobresous a la FMC imputa 41 càrrecs, entre ells l'alcalde Ballesteros

El Circ Ciutat dijous, 24 de juliol de 2014

La jutgessa de Sabadell que instrueix i investiga el cas Mercuri ha decidit imputar 41 càrrecs polítics, principalment alcaldes, que haurien obtingut dietes de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) durant l'any 2011 i 2012. Un dels polítics imputats és l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, qui va ser vicepresident de l'ens, tot i que ell mateix, a principis de juliol, va deixar clar que mai ha cobrat cap dieta.

Circdetarragona.com

Ho va fer presentant un document, amb segell del Secretari General de la FMC, en què s'assegurava que l'alcalde tarragoní no havia rebut cap complement econòmic. Fa només uns dies, la mateixa Federació va destituir-lo. Al final, la jutgessa també l'ha inclòs entre els càrrecs citats a declarar.

L'alcalde socialista, quan es va defensar públicament, també va avisar que si "algú", aprofitant la confusió, volia situar-lo enmig del cas, emprendria accions legals.

S’han salvat, per la seva condició d’aforats, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; l’exalcaldessa de Ripoll; i l’alcalde de Castelldefels.

Junt amb Ballesteros, d'entre els 41 imputats, també està l’exalcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, i l’alcalde de Riudecanyes, Josep Maria Tost.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar