loader
menu

CIUTAT

La imputació de Ballesteros no altera la tranquil·litat dins de l'equip de govern

El Circ Ciutat dijous, 24 de juliol de 2014

L'equip de govern del Partit Socialista ha encaixat amb naturalitat la imputació de Ballesteros. Ha enviat un comunicat en què comença assegurant que "es mostren tranquils davant de la notícia". També indica que gràcies a la citació per declarar, l'alcalde podrà "aportar davant del jutge tota la informació necessària". L'equip de govern recorda també que "la imputació és una situació processal, però que en cap cas és acusat". També s'indica que l'alcalde no ha rebut encara la notificació del jutjat.

Circdetarragona.com

Comunicat de l'equip de govern

"L’equip de govern, amb l’alcalde Ballesteros al capdavant, es mostra molt tranquil davant la notícia que 40 dels 44 alcaldes de la Federació de Municipis de Catalunya han estat citats a declarar en qualitat d’imputats pel cobrament de dietes suposadament irregulars entre 2011 i 2012.

Tot i que l’alcalde de Tarragona no ha rebut cap notificació oficial sobre la citació i ja va demostrar que no havia cobrat ni un euro, es mostra molt tranquil i confiat en poder aportar davant el jutge tota la informació necessària per certificar que mai va cobrar cap dieta. Entre altres documents, es remetrà a l’informe presentat pels Mossos d’Esquadra on així s’evidencia.

L’equip de govern recorda que la imputació és una situació processal dins d’un procediment penal, però que en cap cas és un acusat, és més, és una figura de garantia processal.

És a dir, davant unes acusacions permet tenir més elements per defensar-se. Finalment recorda que ara estem en una fase d’instrucció, per tant, al llarg del procés es pot suspendre aquesta imputació segons les investigacions que es vagin fent."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar