loader
menu

L'alcalde deixarà el seu futur polític en mans del PSC si la imputació pels sobresous s'allarga

Sergi Casado divendres, 25 de juliol de 2014

L'endemà del comunicat de l'equip de govern de Ballesteros, en què deixava clar que l'alcalde i tothom està tranquil malgrat que és un dels 41 imputats en la investigació dels sobresous a la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), el mateix Ballesteros ha tornat a convocar d'urgència els mitjans de comunicació.

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. / mauri

Tal com ja va fer a principis de juliol, quan tant a ell com a més de quaranta càrrecs polítics de diferents partits se'ls va relacionar amb el cobrament de dietes irregulars de la FMC, l'alcalde de Tarragona ha tornat a insistir en que ell no ha cobrat mai ni un euro de la FMC, de la qual n'és membre des de 2011 (la investigació comprèn els anys 2011 i 2012).

Ballesteros ha tornat a ensenyar el document signat pel Secretari General de la Federació, i que acredita que no ha rebut cap dieta. Ha afegit que "fins i tot l'informe de la Policia també diu que no he cobrat cap sou". Ha explicat que entregarà tota aquesta documentació a la jutgessa "perquè ha de saber que ni he cobrat ni tampoc tenen el meu número de compte corrent".

L'alcalde socialista també ha destacat que el va trucar el president de la FMC "dient que de la caixa de la federació no ha sortit ni un euro per a ell".

I si el procés judicial s'allarga fins a les municipals?

Consultat sobre la possibilitat que el procés judicial s'allargui en el temps i que la imputació es mantingui fins mesos abans de les eleccions municipals, Ballesteros es remet al partit, el PSC. "Em posaria a disposició del partit, llavors consultaríem el codi ètic del PSC, i es decidiria si em presento o no".

El terme imputat porta inherents connotacions gens bones, i menys tractant-se d'un representant polític. Per això, Ballesteros ha reiterat la seva defensa: "El millor patrimoni és la honestedat".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar