loader
menu

CIUTAT

Repsol convoca 15 beques per a estudiants de Formació Professional

El Circ Ciutat divendres, 25 de juliol de 2014

Fundació Repsol, en col·laboració amb el Complex Industrial de Repsol a Tarragona, convoca el seu Programa de Beques 2014-2015. Està destinat a estudiants de Formació Professional, residents als municipis de Tarragona, La Pobla de Mafumet, Constantí, Perafort, Garidells, El Morell, La Canonja i Vila-seca, és a dir, els municipis en els que el Complex Industrial té les seves instal·lacions industrials.

Foto: fundacionrepsol.com

Aquestes beques estan dirigides als estudiants que cursin els seus estudis el pròxim curs acadèmic, en algun dels centres educatius de Reus, Tarragona, Valls o Vila-seca, en una de les següents especialitats:

1. Cicle Formatiu de Grau Mig
2. Electricitat i electrònica, Fabricació mecànica, Manteniment i serveis a la producció, Instal·lació i manteniment o Informàtica i comunicació.
3. Cicles Formatius de Grau Superior
4. Electricitat i electrònica, Fabricació mecànica, Manteniment i serveis a la producció, Instal·lació i manteniment, Energia i aigua, Química o Informàtica i comunicació.

El termini de sol·licitud està obert fins al 20 de setembre i els cicles de FP han de pertànyer a alguna de les especialitats anteriorment citades.

Després de la selecció de candidats, s'atorgaran quinze beques; 10 beques per a alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior, dotades econòmicament amb 1.500 € (cadascuna) i 5 beques de 800 € (cadascuna) en els cicles de grau mitjà. La seva concessió serà compatible amb una altra beca atorgada per una institució o organisme de caràcter públic.

La sol·licitud juntament amb la documentació requerida hauran d'enviar a la Subdirecció de Persones i Organització (Ref. Beques de formació Professional), a l’Apartat de Correus 398, 43080 Tarragona, abans del 20 de setembre de 2014.

Per a una informació més detallada, poden acudir als centre d'estudis o visitar les següents pàgines web www.tarragona.repsol.com o www.fundacionrepsol.com.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar