loader
menu

CIUTAT

TGN expropiarà 37.000 m2 entre Bonavista i Campclar per construir-hi l'Anella Mediterrània del 2017

El Circ Ciutat dimarts, 29 de juliol de 2014

L'Ajuntament de Tarragona expropiarà més de 37.000 metres quadrats entre Bonavista i Campclar per construir-hi l'Anella Mediterrània dels Jocs del 2017. El projecte, aprovat per la Junta de Govern Local el passat 18 de juliol, contempla agafar una bossa de 37.882 metres quadrats d'un total de 8 propietaris.

Una imatge de l'Anella Mediterrània dels Jocs del 2017. / circdetarragona.com

L'expropiació més gran és de 15.044 metres quadrats i la més reduïda és de tan sols 231 m2. També n'hi ha una de 7.186 m2 i una altra de 5.680. La relació de béns i drets afectats s'ha realitzat declarant-ne la utilitat pública i la necessitat d'ocupació i, a més, s'ha tramitat pel procediment de taxació conjunta.

El projecte d'expropiació romandrà durant un mes en exposició pública, tot i que no s'hi pot interposar cap recurs. Es tracta de que els propietaris afectats, als quals se'ls ha entregat el full d'apreuament, puguin fer les observacions i reclamacions concernents a la titularitat o valoració de llurs drets respectius. Aquest full és un document en el qual els tècnics de l'administració valoren els béns i terrenys a expropiar.

L’inici dels tràmits per a l’expropiació dels terrenys va iniciar-se el passat mes d’abril.

Segons va explicar, ara fa uns dies, el tinent d’alcalde dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Javier Villamayor, tal i com marca el Pla Director dels Jocs, a principis de 2015 es podran iniciar els moviments de terres i la posterior urbanització dels terrenys.

Sobre aquests terrenys, ubicats entre els barris de Bonavista i Campclar, es construirà un palau d’esports amb capacitat per a 5.000 espectadors, una piscina de 50 metres i un estadi d’atletisme provisional amb capacitat per a 15.000 espectadors.

El projecte també contempla la remodelació de l’actual pista d’atletisme i el velòdrom, així com la construcció d’una Plaça de l’Esport dins el complex, situada al costat del palau d’esports, que servirà de punt de trobada dins la mateixa Anella.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar