loader
menu

CIUTAT

Port Tarraco es queda sense outlet

El Circ Ciutat dimarts, 29 de juliol de 2014

Port Tarraco es queda sense l'outlet de primeres marques que hi pretenia construir el grup Rossell. Les raons, econòmiques, segons ha explicat la direcció del grup en un comunicat, tot i que no n'ha detallat les quantitats. Un altre dels punts en què les dues parts tampoc no han arribat a una entesa fa referència a la superfície.

Una imatge de Port Tarraco. / circdetarragona.com

Des de Rossell es lamenta que els 4.600 m2 que oferia Marina Tarraco no feia que el projecte de "City Outleting" fos suficientment atractiu per a fer una gran inversió. La marxa de Port Tarraco podria comportar que l'outlet anés al costat del futur IKEA projectat a Tarragona i previst pel 2016, tot i que el grup Rossell no s'ha pronunciat al respecte.

El comunicat

"La direcció del Grupo Rosell informa que, davant de la impossibilitat d'arribar a un acord econòmic satisfactori amb la propietat de la marina Port Tarraco, finalment amb dues parts han decidit descartar la instal·lació del projecte 'City Outleting' a l'esmentada zona portuària de la ciutat de Tarragona.

Tenin en compte que les dimensions mínimes perquè el projecte sigui atractiu hauria de ser al voltant dels 10.000 m2 i l’ oferta de 4.600 m2 serien pocs. Des del Grupo Rosell es vol agrair la col·laboració mostrada en tot moment pels delegats de Tarragona de la propietat de Marina Tarraco (Sr. Marc Colls) i la seva predisposició a la negociació durant tot el procés, si bé finalment no s'han donat les condicions necessàries per culminar el projecte en els termes plantejats inicialment.

Grupo Rosell valora positivament l'experiència, gràcies a la qual s'ha contactat amb les principals marques de roba internacional i s'ha pogut constatar l'existència d'una important demanda per participar en un projecte d'outlet a la zona de Tarragona. És per això, que Grupo Rosell està ja buscant nous emplaçaments a la ciutat de Tarragona i a altres municipis de la Costa Daurada per desenvolupar el projecte 'City Outleting' en condicions d'edificabilitat i de superfície comercial que millorin les previstes inicialment a la marina Port Tarraco."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar