loader
menu

L'obra del mercat de TGN obre la guerra entre l'equip de govern i CiU i PP

El Circ dimecres, 30 de juliol de 2014

Després dels atacs de la portaveu municipal, Begoña Floría, a CiU i al PP, acusant-los de ser els responsables de bloquejar la reforma del Mercat Central, els nacionalistes i els populars han respost, amb contundència, i en un to que fa preveure que les relacions entre l'equip de govern del PSC i els dos principals grups de l'oposició estan en hores baixes.

Circdetarragona.com

La federació nacionalista ha acusat l'alcalde Ballesteros de mentider. "És la darrera excusa que tenen, és covard i sobretot és poc intel·ligent. A Ballesteros li cal molt de consens i molta empatia per poder inaugurar el mercat en un termini raonable i segurament les declaracions fora de to de la regidora Floria no són les més encertades ni són les que la ciutat necessita", ha explicat el regidor Xavier Quintana.

Per a CiU, "les obres es paralitzen gràcies a la pèssima gestió del l’equip Ballesteros i a la seva manca de capacitat de trobar consensos". Quintana, a més, ha qualificat de "tarannà xulesc i poc intel·ligent" el to de la portaveu municipal.

Des de CiU recorden que "es obres del mercat estan paralitzades perquè es deuen 3 milions d’euros a la constructora en concepte de certificacions d’obra, deute que augmentarà en pocs dies ja que el proper 5 d’agost vencen 1,5 milions d’euros més pel mateix concepte. I el deute final amb la constructora augmentarà doncs fins arribar als 4, 5 milions".

Quintana ho argumenta, tot explicant que "en el darrer informe d’obra del mes de maig, és el propi director de les obres del mercat qui reconeix la situació al preguntar a la constructora, per escrit, per la causa de la demora dels treballs. La constructora, també per escrit, respon que el ritme ha baixat ja que no poden pagar als seus treballadors si Espimsa no fa front al deute."

Aquesta és, segons CiU, la raó de les presses dels darrers dies per treure a concurs públic la mitjana superfície "de qualsevol manera, sense tenir els reglaments preparats, amb llacunes administratives".

Per la seva banda, el portaveu adjunt del Partit Popular de Tarragona a l’Ajuntament, Jordi Roca, ha assegurat que “Ballesteros va mentir quan va dir que tenia el finançament del mercat central garantir”, en relació a l’anunci fet avui al respecte per l’equip de govern del PSC.

Segons Roca, “no es podia aprovar la licitació sense tenir el reglament aprovat” i ha assegurat al respecte que “no tenim ganes d’acabar tots imputats per una irregularitat així”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar