loader
menu

CIUTAT

Arrenca a Tarragona la 2a edició de la FP Dual Transnacional de BASF

El Circ Ciutat dimecres, 30 de juliol de 2014

Els 20 estudiants seleccionats per participar en la segona edició del programa de Cicle Formatiu de Grau Superior de Química Industrial en la modalitat de Formació Professional Dual transnacional han visitat el centre de producció de BASF a Tarragona com a part del seu acolliment i benvinguda.

Foto: BASF

El grup està format per 17 homes i 3 dones, d'entre 18 i 30 anys. La majoria d'ells tenen un grau de Formació Professional o Batxillerat científic. Per donar inici a aquest programa de formació, el proper 1 de setembre tots els estudiants viatjaran al centre de producció de BASF a Ludwigshafen, a Alemanya.

Allí tindran l'oportunitat de conèixer al seu futur equip de treball, i podran aprofundir en el coneixement de la companyia. El programa té una durada total de 2 anys i 4 mesos i els alumnes que el superin amb èxit optaran als llocs vacants com a Operador de Planta Química de BASF a Alemanya.

La col·laboració i intercanvi entre BASF a Alemanya i BASF a Tarragona no és nou: el grup realitza anualment intercanvis d'estudiants per a operadors de planta alemanys i de l'estat espanyol en períodes de dues a tres setmanes des de fa gairebé 20 anys.

Amb la FP Dual transnacional, tots els participants recorren una nova via, ja que aquest nou model de formació professional dual és nou a l'estat espanyol, malgrat que té una llarga tradició a Alemanya.

L'objectiu de BASF, amb aquest programa, és oferir als joves una perspectiva laboral i cobrir, al mateix temps, la demanda d'especialistes de les empreses a Alemanya a llarg termini. "El nostre objectiu és que, després de finalitzar la formació, treballin a Alemanya", ha explicat Rosa Marsal, responsable de l'àrea de Recruiting & Development Manager de BASF Espanyola.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar