loader
menu

CIUTAT

L'aturada de l'obra del Mercat Central encèn els comerciants de l'entorn

Sergi Casado Ciutat divendres, 01 d'agost de 2014

L'anunci de la paralització de l'obra del Mercat Central de Tarragona ha caigut com una llosa entre els comerciants dels carrers de l'entorn. No entenen com després de 7 anys d'obres i amb el 85 per cent dels treballs ja finalitzats, ara l'Ajuntament decideixi posar el fre al projecte per falta de finançament. Consideren que donar prioritat a la urbanització de l'entorn no els beneficiarà en res perquè el veritable motor és el Mercat.

Han iniciat una recollida de signatures per demanar a l'Ajuntament que reemprengui els treballs. "Estan jugant amb el pa de molta gent", han assegurat.

"La carta de l'alcalde ens ha acabat de rematar", han explicat al Circ comerciants de la zona, i per això, els responsables dels carrers que més venen patint els efectes de les obres, com Canyelles, Governador González, Reding i Colom han iniciat una recollida de signatures per demanar a l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, que hi posi remei.

Una imatge del carrer Canyelles. / circdetarragona.com

La proposta no és iniciativa de cap venedor ni tampoc de cap associació en concret, sinó que "ha nascut de l'angoixa que es viu al carrer", han confessat fonts dels comerciants. De fet, el neguit dels comerciants de l'entorn del Mercat Central neix arran de l'anunci de la presidenta d'Espimsa, Patrícia Anton, qui va admetre que l'obra s'havia alentit a causa dels problemes de finançament.

Però l'aturada de l'obra, que també ha provocat la guerra entre el PSC i l'aliança CiU-PP, ja són paraules majors. "Que facin un esforç perquè estan jugant amb el pa de molta gent. El veritable motor de la zona ha de ser el Mercat, i no que ens pintin els carrers", han indicat fonts dels comerciants.

En la carta que ja han fet arribar a l'alcalde, els comerciants argumenten que se senten abandonats, que són "víctimes dels despropòsits de la mala gestió" i que no volen més excuses. Recorden que durant els anys d'obres molts comerços de l'entorn del mercat han tancat o s'han traspassat.

El document, a través del qual s'esperen recollir almenys 3.000 signatures, acaba deixant clar que "fins ara hem aguantat sense fer soroll, però la paciència s'acaba".


Documents

Carta dels comerciants de l'entorn del Mercat


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar