loader
menu

CIUTAT

Punt i final al POUM

Sergi Casado Ciutat dimecres, 23 de gener de 2013

El Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de Tarragona és a un sol pas de convertir-se en una realitat. Si no passa res extraordinari, la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Generalitat l'aprovarà en la reunió del dijous 24, tal com va avançar el Circ el passat 30 de desembre. En la reunió en què donarà el vistiplau al Text Refòs elaborat per l'@Ajuntament, que inclou totes les modificacions i suggeriments de l'executiu català.

Una imatge del Balcó del Mediterrani. / circdetarragona.com

Un cop rebi el recolzament, tan sols caldrà que l'aprovació es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat. Aquest serà el darrer pas perquè el document que ha permetre el creixement urbanístic de la ciutat pugui executar-se.

Hauran estat més de quatre anys des que el consistori tarragoní, el novembre de 2008, va fer la segona aprovació inicial del nou POUM i tornés a engegar un procés que havia nascut el maig de 2007, i que va provocar una gran alarma social entre la ciutadania.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar