loader
menu

L'Amfiteatre Romà serà un dels escenaris de la campanya de l'ANC adreçada als líders internacionals

El Circ dijous, 07 d'agost de 2014

L’ANC Tarragona desplegarà un gran mural el proper 16 d'agost amb què enviarà un altre missatge a un altre líder internacional. En aquest cas, al primer ministre italià, Mateo Renzi, per fer-li conèixer la voluntat dels catalans de votar el proper 9 de novembre.

Foto: anc tarragona

Foto: circdetarragona.com

L’escenari serà l'Amfiteatre Romà, un espai amb més de 2.000 anys d'història i que el proper dissabte 16 d'agost acollirà un dels acte que l'ANC organitzarà durant tot l'estiu. L'acció forma part de la campanya d’estiu de l’Assemblea Nacional "Vine a enviar un missatge al món", amb la qual, es vol aconseguir el reconeixement internacional de la causa catalana per tal de tenir ressò mundial i informar que els catalans volem votar el proper 9 de novembre.

A més del primer ministre italià, la campanya té destinataris tan il·lustres com Barack Obama, Jean Claude Juncker, Martin Schulz, Angela Merkel, François Hollande i David Cameron.

L'acte està organitzat per la regió 4 de l'ANC, que agrupa les comarques del Tarragonés, Priorat, Alt i Baix Camp i Conca de Barberà.

El programa d'actes

19:00 h. S’obrirà l’accés al públic a les grades. Un equip de voluntaris ajudaran a situar al públic a les grades i repartirà les cartolines pel mosaic de la senyera

19:30 h. Entrada de timbals a l’Arena. Quan estiguin situats al seu quart d’el∙lipsi, deixaran de tocar i el conductor de l’acte donarà la benvinguda ( 3 minuts). Quan acabi la presentació tornen a tocar els timbalers.

19:48 h. Es desplegarà la primera lona ( la genèrica) amb el lema: “ Ara és l’hora #sí+sí”. Els timbals continuaran sonant mentre es desplega aquesta primera lona.

20:05 h. Lectura del primer Parlament. El primer parlament serà la lectura del Manifest conjunt. El llegiran Un representant de Regió 4 de L’ANC i un representant d’Òmnium. Seguidament el Conductor de l’acte anuncia el desplegament d’un mosaic dibuixant la Senyera.

20:10 h. El públic situat a les grades desplegarà un mosaic de la Senyera. Durant el desplegament del Mosaic a les grades, l’Orfeó Reusenc interpretarà “ El Cant de la Senyera”.

20:15 h. 2n Parlament: El segon parlament tindrà dues parts: una intervenció personal del personatge rellevant convidat i una segona part d’interpel∙lació directa al líder mundial assignat a Regió 4: Matteo Renzi.( La interpel∙lació és farà en català i italià).

Seguidament el conductor anunciarà el desplegament de la segona lona. El desplegament d’aquest segon mosaic es farà per sobre del primer. Durant el desplegament del segon mosaic, l’Orfeó Reusenc interpretarà el Cant dels Ocells.

20:35 h. Parlament final.

20:45 h. Grup de Música tradicional Roser Olivé

Tot seguit: Interpretació del Cant dels Segadors.

21:15 h.Tornen a sonar els timbals i des de la Plaça del Cardenal Arce de Ochotorena s’inicia la confecció d’una estelada amb foc. (Es tacta d'un ball de diables, el que es coneix com un grup de foc)


Documents

16-AGO. Amfiteatre


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar