loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Port Esportiu celebra el seu propi Festival d'Estiu

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 08 d'agost de 2014

Nou intent de revitalitzar el Port Esportiu de Tarragona i els seus entorns. Arrenca el primer Festival d'Estiu al Port Esportiu els divendres 8, 22 i 29 d'agost de 2014, de les 22.30h fins les 24.00h, amb el següent calendari.

Imatge del cartell. / Port de Tarragona

El dia 8 d'agost actuarà el grup Baracoa (música caribenya), el dia 22 d'agost actuarà el grup Beatles v/s Rollings (múisca rock) el dia 29 d'agost tancarà el festiva el grup Soul Five (música soul).

Aquestes actuacions tindran lloc a la terrassa superior del Port Esportiu, a la vora de la rotonda del dic de Llevant, davant de l'antic edifici de l'Autoritat Portuària de Tarragona amb un aforament previst per els concerts d'unes 250 persones.
L'accés al concert serà totalment gratuït i el pàrking nocturn per a vehicles dins del Port Esportiu tindrà un cost de 1 euro.

D'altra banda, els vaixells dels ports veïns (com Torredembarra, Salou, Cambrils) que vinguin a pernoctar aquelles nits de concert tindran un amarrament gratuït a la seva disposició, sempre depenent de la disponibilitat d'amarres del Port Esportiu de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar