loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'associació que dóna cos al programa d'actes de Sant Magí necessita voluntaris i finançament

Sergi Casado Cultura i patrimoni divendres, 08 d'agost de 2014

Les activitats que organitza l'associació La IMAGInada per Sant Magí, prop d'una vuitantena, dónen múscul i sobretot farceixen el programa d'actes. Un mercadet d'artesania, la fira d'entitats, conferències i tallers al espai fòrum, pintura en directe, espectacles de carrer, activitats infantils i familiars, concerts, Sopars del Món i activitats per a joves, entre d'altres. Totes als jardins del Camp de Mart.

Foto: La IMAGInada

Per això, els seus responsables van estar presents en la presentació oficial de la festa major petita de Tarragona, junt amb les autoritats, i representants de La Pipel i de l'associació de Músics.

Tot i que sense la IMAGInada, el programa d'actes de Sant Magí es quedaria en els ossos, la realitat és que l'associació necessita voluntaris per donar bon servei en totes les activitats, però també finançament. És una festa totalment autogestionada i formada íntegrament per voluntaris, però, "no només és una festa, sinó que és un projecte, en el que durant l'any hi col·laboren 20 persones, però ara ens fan falta voluntaris", explica Manel Torres, de la IMAGInada.

Fins el proper 14 d'agost, dia d'inici de les festes, el col·lectiu ha posat en marxa un procés de micromecenatge propi a través del seu web, www.laimaginada.cat, sense intermediaris (el de Verkami no es va completar), ni comissions de cap tipus. Totes les aportacions que es facin, des de 5 euros fins els 100 euros, tindran el seu obsequi proporcional.

El suport de l'Ajuntament cap a l'entitat que li aguanta Sant Magí ha anat a més i enguany, per primer cop, es farà càrrec de les despeses del lloguer del generador elèctric i de la gasolina. Una factura de prop de 2.000 euros. La IMAGInada també agraeix que els treballadors de la Brigada Municipal els ajudin i que els facilitin l'aparcament.

De totes maneres, el col·lectiu encara no entèn com el logo de la IMAGInada no apareix al darrer full del programa de mà de les festes, quan és l'entitat que més actes organitza.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar