loader
menu

CIUTAT

Tarragona vibra amb el volei platja de primer nivell

El Circ Ciutat diumenge, 10 d'agost de 2014

La darrera jornada dels I Internacionals Tarragona 2017 Estrella Damm ha comptat amb una gran participació del públic tarragoní que ha omplert les grades del recinte de la Platja de l'Arrabassada per gaudir de les finales d'aquesta quarta parada del Campionat Nacional de Vòlei Platja.

Foto: tarragona 2017

Olga Matveeva i Nazaret Florian s'han enfrontat a la final femenina amb les gallegues Nuria Bouza i Mary Álvarez del Burgo, on s'ha acabat imposant la veterania i la solidesa de les primeres. Durant el primer set ja s'ha fet evident la solvència i superioritat de Matveeva i Florián que han guanyat per 21 a 7 aquest primer set i 21 a 17 en el segon.

A la final masculina els guanyadors han estat "Lo" Del Amo i Nacho Batallán, una parella que tenía molts punts per endur-se el torneig i que no ha fallat. Del Amo i Batallán s'han imposat a Fran Tomás i César Menéndez per un doble 21 a 17.

Segons Ramon Cuadrat, director general dels Jocs Mediterranis, "el públic tarragoní s'ha volcat en el campionat. No només han gaudit del gran nivell dels esportistes, sino també han participat i contribuït a fer d'aquest esdeveniment tot un espectacle".

Tarragona 2017, amb l'esport del territori

Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 aposten per situar tarragona al mapa esportiu internacional, promovent i donant suport a esdeveniments que serveixin per anar fent camí cap a la cita esportiva més important del territori en els propers anys.

El director general dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Ramon Cuadrat, ha subratllat en aquest sentit que "durant aquests quatre dies de competició hem viscut de primera mà com s'organitza una competició d'aquest tipus, la seva logística, les acreditacions, els marcadors... així com quina ha estat la gestió dels voluntaris i les seves tasques de suport a l'organització. La idea és aprofitar totes les oportunitats que se'ns presentin per aprendre i intentar aplicar tot allò que considerem positiu per a l'organització dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar