loader
menu

El PP demana una carpa patrocinada per cobrir l'edifici de la Rambla que va explotar fa 9 anys

El Circ dilluns, 11 d'agost de 2014

El Portaveu del Partit Popular de Tarragona a l’Ajuntament, Alejandro Fernández, ha assegurat que “Tarragona no es pot permetre tenir durant 9 anys un forat al bell mig de la Rambla Nova”, en referència al solar de l’edifici del número 72 d’aquesta via, i per això demanarà una Junta de Portaveus que abordi aquesta qüestió.

Foto: circdetarragona.com

“Sabem que és un tema complex, però l’Ajuntament pot instal·lar provisionalment una carpa que tapi el forat, ja que la imatge que dóna la ciutat als visitants és molt negativa i tal i com ens han traslladat molts veïns, fins i tot tètrica”, ha explicat.

El portaveu popular considera imprescindible que l’Ajuntament “lideri la recuperació d’aquest entorn en contacte amb els propietaris i amb els instruments legals que té”. “El que no ens podem permetre és una actitud passiva que allargui dècades aquest problema”, ha afegit.

Alejandro ha explicat que “els veïns també ens han traslladat que l’actual estat del solar és un pou de rates i coloms, a més d’originar humitats, goteres i altres problemes causats per l’absència del corresponent aïllament als edificis contigus”, i ha conclòs recordant que “portem ja nou anys i el govern municipal sembla haver-se desentès totalment d’aquest tema”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar