loader
menu

CIUTAT

Les primeres 12h de tennis i pàdel del Tennis Park TGN apleguen més de participants

El Circ Ciutat dilluns, 11 d'agost de 2014

TennisPark ha decidit aquest mes d’agost no deixar als seus socis orfes de competicions. Així, després d’una temporada farcida d’esdeveniments, el Club de Cala Romana ha presentat un nou format fins ara inèdit: les 12 hores de tennis i pàdel que, en la seva primera edició, han aplegat aquest cap de setmana a més d’un centenar de participants desitjosos de gaudir d’aquesta combinada.

Foto: Tennis Park

Una proposta en la que a més de l’aspecte esportiu s’hi afegeix el lúdic i social.

Els jugadors es van repartir en sis equips formats per gent de tots els nivells i edats, aprofundint encara més la vessant amistosa d’aquesta cita que va començar a les 10 hores i no va parar fins les 22 hores. Entremig hi va haver temps també pel relax i per agafar forces amb un vermut electrònic amenitzat pel DJ Rafa, fideuà cuinada per Restaurant TennisPark, berenar a base de coca amb xocolata i aperitiu-sopar servit per Fleca Flaqué.

L’equip guanyador va ser el de color lila, format per: Alfonso-Cortés, Colomé-Carlos, Beltran-Dalmau, Patri-Esther, Díez-Díez, Brasero-García, Rodríguez-Acosta, Lucas Regidor i Albert Pérez.

“Sens dubte ha esta una experiència única que ens ha satisfet plenament a tots i que repetirem”, explica Xavi Pueyo, director del TennisPark.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar