loader
menu

CIUTAT

Els voluntaris de Tarragona 2017 comencen el pla formatiu

El Circ Ciutat dimarts, 12 d'agost de 2014

Aquest mes d’agost s’ha donat el tret de sortida al pla formatiu del voluntariat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, un programa que s’allargarà fins l’any 2017 i que té com a objectiu principal donar les eines als voluntaris per millorar la seva competència i habilitat en determinades tasques necessàries per al bon funcionament i l’organització dels Jocs.

En concret, el dilluns 11 d’agost s’ha iniciat el curs d’Anglès Professional per al Turisme (100 hores) i, properament, començaran a impartir-se dues matèries més: Primers Auxilis (60 hores) i Recepció i Atenció al Client (Mòdul 1 de 100 hores i Mòdul 2 de 100 hores més).

El programa de formació de voluntaris s’estructura en dues branques: la formació pròpia establerta i impartida per l’organització dels Jocs Mediterranis i la formació ofertada pel Servei d’Ocupació de Catalunya. Els cursos que comencen aquest agost s’inscriuen en aquest darrer grup i són fruit de l’acord signat amb el Servei d’Ocupació de Catalunya, segons el qual s’adopta el compromís de treballar conjuntament per establir un pla formatiu ajustat a les necessitats dels Jocs Mediterranis i, d’aquesta manera, desenvolupar polítiques actives de formació i ocupació específiques pels voluntaris.

Segons el tinent d’alcalde dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, “per primera vegada en uns Jocs Mediterranis els voluntaris rebran una formació en diversos àmbits que facilitarà la seva inserció laboral abans i també després d’aquest esdeveniment. Gràcies a l’acord entre els jocs, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Servei Municipal d’Ocupació i Tarragona Impulsa, els voluntaris tenen l’oportunitat de rebre una formació de qualitat i totalment gratuïta ”.

El passat mes de juliol es va constituir la Comissió Mixta de Seguiment del Pla de desplegament de les polítiques actives d’ocupació en el marc dels Jocs Mediterranis. Aquesta comissió està formada per representants del Departament d’Empresa i Ocupació mitjançant el Servei d’Ocupació de Catalunya; el tinent d’alcalde de Serveis a la Persona i Jocs Mediterranis de l’ Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor; i el director general dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Ramon Cuadrat, entre altres.

Foto: Tarragona 2017


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar