loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El propietari de Ca L'Ardiaca obeeix l'Ajuntament i posa tanques a tota la bastida

Sergi Casado Cultura i patrimoni dimarts, 12 d'agost de 2014

La gran bastida que envolta l'edifici de Ca L'Ardiaca ja no és accessible per a les persones. O almenys, ja no ho és tant com abans. L'empresa propietària de l'immoble del Pla de la Seu, el grup Artal, ja ha instal·lat unes tanques per evitar que les persones puguin pujar a l'estructura de ferro.

Una imatge dels treballs de muntatge de les tanques. / cedida

Una imatge dels treballs de muntatge de les tanques. / cedida

L'empresa ho ha fet en compliment a un decret municipal de finals de juliol en que se'ls requeria que actuessin d'urgència per evitar que algú es pogués fer mal i en previsió de la gentada que s'hi aplega durant les festes majors.

La instal·lació de la tanca, de gairebé tres metres d'alçada, és el primer dels requisits del consistori tarragoní, tot i que segur que trobarà detractors perquè n'hi haurà que diran que aquests plafons també són perillosos.

En espera que comenci l'obra per fer-hi l'hotel de luxe, el segon requisit hauria de ser una lona o qualsevol element similar que cobreixi tota la façana. Això, però, ja són paraules majors perquè representa una inversió d'almenys quinze mil euros. Per això, el grup Artal continua buscant espònsors per poder finançar la despesa que suposaria colocar una gran lona que cobreixi tot l'edifici. L'Ajuntament tarragoní també els ajuda a buscar patrocinadors.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar