loader
menu

CIUTAT

La Fundació Mediterrània recull CV de persones amb experiència en l'àrea sanitària

El Circ Ciutat dijous, 14 d'agost de 2014

Mare Terra Fundació Mediterrània i l’empresa de Serveis Dr. Hogar van signar la setmana passada un conveni de col·laboració amb l’objectiu de crear sinèrgies que beneficiïn totes dues parts. Uns dies després, Mare Terra ja ha posat en marxa la primera acció concreta derivada del conveni.

Foto: Mare Terra Fundació Mediterrània

Es tracta d’una recollida de currículums dirigida a persones que vulguin treballar com a auxiliars d’infermeria geriàtrica o auxiliars d’atenció sociosanitària.

Mare Terra es compromet a derivar tots els currículums que arribin a l’empresa Dr. Hogar, que en aquests moments està duent a terme un procés d’expansió i necessita personal en aquestes àrees. Per tal de respectar la vessant social del conveni, tant l’entitat com l’empresaes comprometen a prioritzar en el procés de selecció a les persones més necessitades, com aquelles que siguin aturades de llarga durada o que visquin en zones on hi ha més desocupació (com els barris de Ponent).

Tots aquells que vulguin optar a la feina poden enviar el seu currículum a l’adreça de correu electrònic direccion@mare-terra.org. De moment, ja han estat dues les persones que s’han beneficiat i han començat a treballar per Dr. Hogar. Ambdues son veïnes dels barris de Ponent.

El president de Mare Terra Fundació Mediterrània, Ángel Juárez, ha afirmat que aquest projecte “és molt important per a nosaltres, ja que significa passar de la teoria a la pràctica, i que el nostre objectiu de poder ajudar a aquelles persones que més ho necessiten ja sigui una realitat”.

Juárez, a més, s’ha mostrat “satisfet” que el conveni només hagi trigat uns dies en donar els seus primers fruits, i ha recordat que “Mare Terra seguirà signant acords d’aquest estil, amb empreses públiques i privades, que puguin ser beneficiosos per a nosaltres però també per a la ciutadania”.

Dr. Hogar (Soluciones Integrales para la Salud) és una empresa amb seu a Vila-seca (carrer dels Ferrers, 6, baixos 2) que ofereix tot tipus de serveis, incloent atenció a malalts crònics i persones de la tercera edat, atenció del pacient a domicili, treballs de manteniment, obres, etc.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar