loader
menu

CIUTAT

La plaça de la Font, engolida i envaïda per les terrasses

Sergi Casado Ciutat dijous, 14 d'agost de 2014

A mesura que l'estiu avança a Tarragona, en paral·lel també avança la invasió de les terrasses. I no només en sentit metafòric, sinó que els casos són reals i completament verificables. Si abans es lluitava per l'horari, ara ho és l'espai.

Foto: circdetarragona.com

La Plaça de la Font, el passat 9 d'agost. / circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Circdetarragona.com

A la plaça de la Font, a la del Fòrum, als Sedassos, per exemple, la proliferació de taules i cadires a l'exterior ha provocat una ocupació extra de la via pública, amb la conseqüent queixa dels veïns. També en altres indrets del nucli antic.

Fins i tot a la rambla Nova, ara alguns establiment han colocat una doble filera de taules, estretint el pas de manera considerable. El darrer cap de setmana, a la plaça de l'Ajuntament, taules de darrera hora eren situades completament fora de l'espai habilitat. I no una, ni dos ni tampoc tres. Invasió en tota regla, i com si res no hagués passat.

Moltes de les taules queden fora del perímetre que hi ha marcat al terra amb unes xapes i que, a priori, delimita l'espai en el qual es pot ubicar la terrassa, i que s'ajusta al permís concedit per l'Ajuntament.

Amb vistes a Sant Magí, la sobre ocupació de la plaça de la Font a causa de l'escenari pot provocar alguns problemes de mobilitat. En funció de com es coloquin les taules dels bars del voltant el pas quedaria escanyat.

Fonts municipals han assegurat al Circ que el consistori ja ha detectat la recent extra limitació d'alguns bars i que, des de fa uns dies, ja s'està advertint els responsables dels establiments perquè ho tinguin en compte. Només una advertència i en el cas que les infraccions es repeteixin, llavors es procedirà a la sanció corresponent.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar