loader
menu

Els veïns de la Granja, en peu de guerra

El Circ dilluns, 18 d'agost de 2014

L'Ajuntament de Tarragona es reunirà en breu amb els més de 600 veïns del barri de la Granja per trobar una solució al deute que els reclama. Segons va publicar Diari de Tarragona, ara fa uns dies, es tracta de prop de 700.000 euros, en concepte de fiança per les obres d’urbanització del Pla Parcial 11 de Torreforta que es van donar per finalitzades el 23 de febrer de 2006.

Una imatge del barri de la Granja. / circdetarragona.com

La carta que han enviat els veïns a l'alcalde de TGN. / cedida

L'Ajuntament ha assegurat que només queden pendents de liquidar uns 90.000 euros, d'un total de 698.142 euros.

A causa de la crispació generada entre aquests veïns de Ponent, ja s'ha fet una recollida de signatures i s'ha demanat una visita urgent amb l'alcalde.

En nom de l'Ajuntament, el tinent d’alcalde de Territori Carles Castillo ha justificat la mesura de reclamar els diners als veïns: “Seguint la normativa urbanística, ha tramitat el compte de liquidació definitiu que ascendeix a 698.142,22 euros, dels quals queden pendents per liquidar 90.359,92 euros”.

Per això, el mateix Castillo ha indicat que l’Ajuntament busca una solució per fer front a aquest compte pendent. En els propers dies el tinent d’alcalde d’Economia i Hisenda, Pau Perez, i el mateix Castillo es reuniran amb els veïns afectats per tal d’exposar “la situació en la qual ens trobem i acordar la millor solució”.

Sobre la carta que han rebut els veïns de la zona, Castillo assegura que “es va fer amb l’objectiu de posar-los sobre avís de la situació, perquè ara ens trobem en el moment anterior a que es generi un deute, i per tant, amb temps per buscar solucions”.“


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar