loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Ball de Diables de TGN protagonitza el Puzle de les festes

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 18 d'agost de 2014

El puzle de les festes de Tarragona, que arriba a la novena entrega, està dedicat enguany al Ball de Diables. L’acte de presentació s’ha realitzat al vestíbul del Teatre Tarragona, i durant el mateix s’ha presentat el novè lliurament de la col·lecció dels puzles dedicats als elements festius de la festa de Tarragona. Després de presentar el puzle, la Rat Cebrian ha explicat un conte sobre el Ball de Diables escrit especialment per aquest dia.

El Puzle de Les Festes, una iniciativa del grup de grallers “Els Quatre Garrofers”, i que, en anys anteriors, ha dedicat la iniciativa a altres elements populars, com els Gegants Moros (2006), l’Àliga (2007), els Gegants Negritos (2008) la Mulassa (2009), el Drac de Sant Roc (2010), els Gegants Vells (2011), el Bou (2012) i la Víbria (2013).

El puzle, que reprodueix una fotografia de Cèlia Escarré, està format per 25 peces i ha estat editat per Educa. Ha debut el patrocini de REPSOL, l’Institut Municipal d'Educació i Treball, els Traginers del Vendrell i l’Òptica Universitària.

El patrocini de les activitats culturals és un eix prioritari en la col·laboració de Repsol amb la societat, i el suport a les festes de Tarragona n’és un bon exemple. El patrocini de les festes de Santa Tecla, el Projecte T-6000, la difusió de la festa i els seus elements, o les diverses col·laboracions amb la Casa de la Festa són expressions del compromís que té Repsol amb Tarragona i la seva festa, com manifestació de la nostra cultura més popular i tradicional.

Repsol.com

Repsol.com

Punts de venda del puzle de les festes:

El Lloro, C/ Governador González, 18

El Negrito i la Negrita, C/ Governador González, 28

Quiosc-Papereria Trama, C/ Major, 33

Quiosc Cal Maties, C/ Trafalgar, 37

Llibreria Travé, C/ Lopez Pelaez, 24

Llibreria La Capona, C/ del Gasómetre, 4

Quiosc del Barri, C/ Francesc Bastos, 6

Bar l’Espardenya, C/ Descalços, 1

Estand de les Festes


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar