loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els espais juvenils municipals de TGN ja han aplegat enguany més de 16.000 participants

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 21 d'agost de 2014

Els tres equipaments municipals juvenils, l’Oficina Jove, l’Espai Jove Kesse i La Palmera, sumen en el que portem d’any més de 16.500 participants a les diferents activitats i serveis que ofereixen.

Foto: ajuntament de tarragona

L’Oficina jove Tarragonès és un equipament comarcal, gestionat entre el Consell Comarcal del Tarragonès, la Generalitat i l’Ajuntament de Tarragona. A data 31 de juliol s’han fet més de 4200 usuaris i usuàries, que han efectuat un total de més de 6300 consultes al llarg del 2014.

Aquestes es reparteixen entre els tres serveis que ofereix l’equipament per a joves: servei de salut, servei de treball i servei d’informació general; així com el servei d’autoconsulta d’Internet i premsa diària. Des que va obrir les seves portes, el juliol de 2010, ha atès més de 35000 consultes. Es caracteritza per una atenció i un assessorament integrals, personalitzats i pròxims, adaptats a les necessitats i característiques de cada jove.

Pel que a fa a l’Espai Jove Kesse, hi ha hagut més de 9.000 persones usuàries i participants a les activitats de l’equipament des del gener fins l’actualitat. Aquest espai, a banda de les activitats que impulsa el Servei en col·laboració de joves i col·lectius, també es caracteritza per la cessió de sales per al desenvolupament d’activitats en diferents disciplines; han estat més de 1400 les peticions d’espai per assajar, practicar esport, reunir-se, estudiar, fer treballs en grup o qualsevol de les opcions que l’equipament posa a l’abast dels joves.

L’espai municipal per a joves de la Imperial Tarraco, l’Espai Jove La Palmera, tanca les seves portes fins la propera edició després d’acollir 3.300 espectadors al cultura de carrer. Aquest equipament de l’activitat cultural juvenil a l’aire lliure ha aconseguit rebre l’atenció de més de 30 propostes culturals i més de 44 grups o col·lectius musicals o d’altres arts escèniques.

La consellera de Joventut, Ivana Martínez, destaca que “els espais mobilitzen els joves de Tarragona i treballen amb ells per assessorar-los, per elaborar propostes conjuntament per a altres joves, per oferir activitats formatives, culturals, educatives, etc.”

I afegeix: “Els tres equipaments s’han consolidat com a punt de referència per la joventut de la ciutat i en aquest primer tram de l’any ja s’han superat les dades d’anys anteriors”. El mateix període de l’any passat, sumaven quasi 15.000 participants.

Els equipaments tanquen durant aquestes setmanes d’agost i reprenen l’activitat al setembre:

Qui vulgui presentar propostes d’accions o temàtiques a tractar en qualsevol dels espais joves (o per a fer arreu de la ciutat) pot fer-ho venint i proposant-ho en directe en els espais o per correu electrònic a tarragonajove@tarragona.cat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar