loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els Xiquets de TGN lamenten els incidents provocats per membres de la colla davant del local de la Jove

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 22 d'agost de 2014

Els Xiquets de Tarragona han enviat un comunicat en què qualifiquen de "lamentables i que per res s'adiuen al tarannà de la nostra institució" els incidents protagonitzats per un grup reduït de la colla matalassera davant del local de la Colla Jove la matinada del 19 al 20 d'agost.

El president dels Xiquets de Tarragona, Enric Seritjol. / circdetarragona.com

En la nota, els Xiquets manifesten el seu "complet rebuig" als fets i asseguren, en paraules del seu president, Enric Seritjol, que "ja hem posat en marxa els procediments interns previstos per aquestes situacions". A més, també insisteixen que el comportament dels seus membres no "pot considerar-se representatiu tenint en compte que la colla la formen centenars i centenars de membres" i es comprometen a "a treballar encara més per tal d'eradicar aquest tipus de conductes".

El comunicat

"Des de la Colla Castellers Xiquets de Tarragona volem manifestar el nostre complet rebuig a l'incident protagonitzat la matinada del 19 al 20 d'agost per integrants de la nostra entitat. Uns fets que, tot i que no es van produir en el marc de cap activitat de la colla i malgrat no s'ajusten a algunes de les versions que han trascendit, són en tot cas lamentables i per res s'adiuen al tarannà de la nostra institució.

Òbviament, els Xiquets de Tarragona ja hem posat en marxa els procediments interns previstos per a aquestes situacions i alhora ens comprometem, com sempre hem fet, a treballar encara més per tal d'eradicar aquest tipus de conductes i que no es repeteixin situacions com la que ha originat aquest comunicat.

En aquest sentit, remarquem que aquest comportament va protagonizar-lo un grup molt reduit de castellers, que en cap cas pot considerar-se representatiu tenint en compte que la colla la formen centenars i centenars de membres i quan, a més, com a entitat, portem molt de temps sent exemplars en aquest àmbit. Qualsevol intent de generalització és, per tant, injust.

Finalment, els Xiquets de Tarragona volem deixar clara la nostra intenció de mantenir les bones relacions de cordialitat amb totes les colles de Tarragona, tant en pel bé del món casteller com de la ciutat de Tarragona".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar