loader
menu

Les JERC del Camp de TGN renoven l'equip directiu pels propers dos anys

El Circ diumenge, 24 d'agost de 2014

El passat divendres 23 d'agost, la Federació Regional del Camp de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) va celebrar el congrés regional a Tarragona per escollir l’equip que liderarà l’organització al territori en els propers dos anys.

Foto: Jerc Camp de Tarragona

Al congrés va ser escollit com a portaveu Mario González, de Valls, acompanyat d’un grup de joves procedents de diferents punts del Camp de Tarragona amb moltes ganes i noves idees per tirar endavant aquest nou projecte amb vista al 9-N.

La nova regional la completen: Glòria Nicolau, de Reus, a la secretaria d’Organització; Albert Llop, de Vila-seca, a la secretaria del Procés; Cesc Oliva, de Tarragona, a la secretaria de Formació; Laia Sánchez, de Reus, a la secretaria de Campanyes i Mobilitzacions i finalment, Ferran Marsal, de La Secuita, a la secretaria de finançes i comunicació.

Es tracta d’un equip jove, que combina gent amb experiència amb gent de la nova fornada a les JERC.

Fonts de la nova executiva han explicat que "volem treballar per la creació de noves seccions locals arreu del territori i potenciar les que ja existeixen per tal d’augmentar el seu nombre de militants. També ens fixem l’objectiu de formar el jovent del territori i difondre l’ideari de les JERC arreu."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar