loader
menu

CIUTAT

Imputen un veí de Torreforta per estafar a bancs alemanys per internet

El Circ Ciutat dilluns, 25 d'agost de 2014

La Unitat Adscrita a l'Audiència de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Tarragona ha imputat a un ciutadà de Ghana, veí de Tarragona, per estafa a diverses entitats bancàries alemanyes.

Foto: Guardia Civil de Tarragona

El passat mes de març, la Fiscalia Provincial de Tarragona, va requerir de la Unitat Adscrita a l'Audiència de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Tarragona la recerca per a l'esclariment de diversos delictes d'estafa bancària comesos via Internet, a Alemanya, mitjançant l'aportació de documents de transferència de fons falsificats.

La recerca havia estat sol·licitada prèviament mitjançant Comissió Rogatoria Internacional de la Fiscalia de Landshu (Alemanya), en haver-hi diverses entitats bancàries afectades, encara que les citades temptatives es van produir des d'Espanya per autors desconeguts.

La Guàrdia Civil, però, va obrir l'operació "Landshut", a través de la qual es va poder identificar plenament a un dels autors dels fets que va resultar ser un ciutadà de Ghana resident a Tarragona, concretament al barri de Torreforta.

Va ser imputat pel delicte d'estafa bancària per un valor proper als 13.000 euros.

Els investigadors, un cop identificat el veí de Tarragona, van poder comprovar que havia estat imputat pel mateix tipus de fet delictiu l'any passat, com a conseqüència d'una Comissió Rogatoria Internacional de la Fiscalia de Frankfurt (Alemanya).

La citada operació continua oberta en espera de noves dades que puguin permetre la identificació dels altres autors dels fets.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar