loader
menu

CIUTAT

Nou intent dels estudiants de l'EOI per salvar la segona planta de la Chartreuse

El Circ Ciutat dilluns, 25 d'agost de 2014

Els alumnes de l'Escola Oficial d'Idiomes de Tarragona continuen amb la seva particular croada per conservar la segona planta de l'edifici de la Chartreuse. Tot i que la Generalitat, com a propietària de l'antiga fàbrica de licor Chartreuse, ja ha dit i repetit que no es farà enrere i fins i tot ha obert el concurs per a fer les obres corresponents, els estudiants no abaixaran la guàrdia.

Una imatge d'una de les sales grans de la segona planta de l'edifici de la Chartreuse. / circdetarragona.com

En els propers dies es reuniran amb regidors de cadascun dels quatre grups municipals per explicar-los i exposar-los, de primera mà, que la decisió d'instal·lar les oficines tributàries catalanes farà perdre "un pol de cultura" a la ciutat.

La primera reunió, casualment, la tenen el dimarts 26 d'agost amb un regidor del grup de CiU: Robert Vendrell, qui en un ple al consistori ja va tancar la porta a qualsevol negociació: "Ja s'hi poden posar fulles", va afirmar Vendrell, tot enviant un missatge als estudiants i a tota la comunitat educativa de l'EOI de que la Generalitat es quedaria la planta en disputa.

Per part del grup socialista, l'interlocutor serà el cap de gabinet d'alcaldia, Gustavo Cuadrado, i el d'ICV-EUiA, la seva portaveu, Arga Sentís. Pel que fa al PP, els representants dels alumnes han assegurat en una nota que el regidor del PP podria ser Jordi Roca.

"L'objectiu és mesurar la capacitat de resposta i consens que pugui existir per defensar aquest pol de cultura de la nostra ciutat. Esperem que no només tinguem el suport ciutadà, com ja s'ha demostrat en els actes que vam realitzar el curs passat, sinó també dels nostres representants, com ja hem pogut anar temptejant en diverses converses particulars", han assegurat els estudiants.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar