loader
menu

L'Ajuntament i els veïns de la Granja fan les paus

El Circ dilluns, 25 d'agost de 2014

L'Ajuntament de Tarragona ha aconseguit que els veïns del barri de la Granja amaguin la destral de guerra. L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros; i el tinent d’alcalde d’Economia i Hisenda i regidor del barri de La Granja, Pau Pérez, s'han reunit amb una representació dels veïns afectats per la liquidació del Pla Parcial 11 per posar damunt de la taula tota la informació de la liquidació de les obres del Pla Parcial 11.

Una imatge de la trobada entre Ballesteros i representants dels veïns de la Granja. foto: ajuntament de tarragona

L’equip de govern els ha explicat el contingut de la carta que van rebre els veïns on els informava dels 90.000 euros que quedaven pendents un cop acabessin les obres, “però en cap cas es reclamava el seu pagament”, ha reiterat el tinent d’alcalde Pau Pérez.

Així mateix, l’equip de govern del PSC s’ha compromès a estudiar les al·legacions per tal d’arxivar l’expedient, com reclamaven els veïns.

També es crearà una comissió de seguiment entre ajuntament i una representació dels veïns afectats per estar informats de tots els passos que es vagin donant.

Finalment, l’equip de govern s’ha compromès a esbrinar perquè l’equip de govern anterior al de l’alcalde Ballesteros va retornar al 2006 l’aval a l’empresa constructora quan encara no s’havia liquidat l’obra.

Segins ha explicat el consistori tarragoní "aquest no és un tema nou, sinó que es remunta a fa vint anys".

Cronologia:

- 1992: inici de la reparcel·lació i càlculs inicials dels costos de la urbanització del PP 11 La Granja-Torreforta.

- Les obres s’adjudiquen a l’empresa Tracsa. L’empresa fa suspensió de pagaments quan les obres s’estaven executant.

- L’empresa cobra les diferents certificacions però fa suspensió de pagaments. Els darrers pagaments es realitzen l’any 1998.

- Durant aquests anys s’arrangen una part de la instal·lació elèctrica en la que intervenen diferents empreses: SECE i ENHER.

- Entre 1998-2005 els promotors es fan càrrec de pagar les quotes i és en aquell moment quan l’equip de govern hagués de reclamar les quotes urbanístiques.

- 2006 l’equip de govern de CiU-PP retorna la fiança a l’empresa constructora sense fer la recepció de l’obra i, per tant, la liquidació queda pendent.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar