loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'ex rector de la URV Francesc Xavier Grau serà el pregoner de Santa Tecla

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 26 d'agost de 2014

L'Ajuntament de Tarragona ha anunciat que el pregoner de la Festa Major de Santa Tecla serà l'ex rector de la Universitat Rovira i Virgili Francesc Xavier Grau. L'acte se celebrarà al saló de plens el diumenge 21 de setembre a les 18h.

Nascut a Lleida el 1958, Grau és doctor en Ciències Químiques per la Universitat de Barcelona i catedràtic d’universitat de Mecànica de Fluids. És autor o coautor de més de vuitanta publicacions en llibres i revistes científiques, i ha estat l’investigador principal de divuit projectes i ajuts a la recerca. Com a professor, ha participat en la configuració del model educatiu de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química (ETSEQ), que ha rebut diversos premis de qualitat i distincions en l’àmbit universitari.

Foto: urv.cat

Grau va ser rector de la URV des de 2006 fins enguany, quan va ser rellevat per Anton Ferré.

L’acte s’iniciarà amb el veredicte i el lliurament del Premi El Balcó, convocat per Òmnium Cultural Tarragonès. En aquest acte, la llengua dels signes acostarà la festa a la comunitat sorda. També es repartiran llacets verds en solidaritat amb el Dia Mundial de l’Alzheimer.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar