loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau es mullen per l'ELA

Laia Díaz Cultura i patrimoni dijous, 28 d'agost de 2014

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau s’han sumat a la campanya Ice Bucket Challenge que pretén donar visibilitat i recollir fons als malalts d’ELA, l’esclerosis lateral amiotròfica.

Els de la camisa verda es van remullar amb aigua gelada aquest dimecres al vespre després de la diada de la plaça de les Cols on van actuar juntament amb els Xiquets de Tarragona en el marc del Tarragona Ciutat de Castells. De fet, els castellers del barri cooperativista han passat ara el repte a les altres tres colles de la ciutat: Xiquets, Jove i Serrallo.

Ja fa dies que al local de Sant Pere i Sant Pau la colla està fent una recol·lecta de diners per poder enviar un donatiu a la Fundació Miquel Valls, l’entitat catalana que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA, oferir suport a les seves famílies i que lluita contra la malaltia promovent la investigació de la mateixa. A l’assaig d’aquest divendres, tothom qui ho vulgui, encara podrà col·laborar en el donatiu.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar