loader
menu

CIUTAT

TGN ofereix un mòdul de la Tabacalera a la Generalitat perquè deixi la Chartreuse només per a l'EOI

El Circ Ciutat dimarts, 02 de setembre de 2014

L'Ajuntament de Tarragona es posa al costat de la comunitat educativa de l'Escola Oficial d'Idiomes en la seva croada perquè la segona planta de l'edifici no l'ocupi finalment l'Agència Tributària Catalana. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s’ha reunit aquesta tarda amb una representació dels alumnes de l’Escola Oficial d’Idiomes amb l’objectiu de buscar solucions per la reivindicació de l’alumnat d’ocupar la darrera planta de l’edifici, destinada segons el pla d’usos de l’escola a una biblioteca i una sala d’actes.

Foto: circdetarragona.com

Una imatge de la reunió entre els representants de la comunitat educativa i l'alcalde i la regidora d'Ensenyament de TGN. / ajuntament de tgn

Una imatge de la façana principal de l'edifici de l'antiga Chartreuse, actualment seu de l'Escola Oficial d'Idiomes. / circdetarragona.com

L’alcalde ha ofert a la Generalitat un dels mòduls del complex de la Tabacalera. El Govern, però ja ha iniciat el concurs per adjudicar l'obra del condicionament de la segona planta, a on hi vol traslladar algunes dependències del Departament d’Economia i Finances.

“La cessió seria gratuïta i els diners que anaven a invertir en condicionar un espai (242.000 euros), el de l’edifici de l’antiga fàbrica Chartreuse, que el dediquin a aquest espai municipal. Facilitats totes”, ha explicat la tinent d’alcalde d’Ensenyament, Carme Crespo, que també estava a la reunió.

Crespo ha recordat que l’Ajuntament (que va construir i pagar per avançat la reivindicada escola d’idiomes) “va posar tots els esforços en què els alumnes poguessin finalment tenir uns espais en condicions. Ara el que volem és fer un pas més amb aquest oferiment per donar sortida a aquest problema”.

Per la seva part, el representant de l’alumnat, Jorge Segovia, ha aplaudit la mesura proposada per l’Ajuntament i ha assegurat que només espera que la Generalitat accepti aquesta proposta. Segovia ha avançat que, properament, mantindran una reunió amb el Delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin. Els alumnes asseguren que no es pot entendre que la Generalitat destini més de 200.000 euros en rehabilitar una planta que ja té funcions destinades a l'Escola Oficial d'Idiomes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar