loader
menu

CIUTAT

La Generalitat desconeixia la nova proposta de TGN perquè l'EOI es quedi amb tota la Chartreuse

Sergi Casado Ciutat dimecres, 03 de setembre de 2014

L'anunci de l'Ajuntament de Tarragona, oferint la Tabacalera a la Generalitat perquè hi instal·li les dependències de l'Agència Tributària Catalana i deixi lliure l'edifici de la Charteuse per a l'EOI només és això, un anunci. Des de la Delegació del Govern a Tarragona no s'ha volgut fer cap valoració a la proposta feta a la comunitat educativa de l'EOI per l'alcalde Ballesteros i la regidora d'Ensenyament, Carme Crespo perquè ningú els havia comentat aquesta nova proposta.

Foto: CT

En altres paraules, que se'n van assabentar pels mitjans de comunicació, i per això, esperaran que des del consistori tarragoní se'ls faci trasllat de l'oferiment i de totes les condicions. I un cop coneguin els detalls ja es farà la valoració oportuna. Mentrestant, el concurs per a l'adjudicació de les obres de la segona planta de l'edifici de la Chartreuse continuen, ja que les previsions apunten que el trasllat de part de les oficines d'Economia i Finances, actualment al carrer Pau Casals, es faria efectiu cap a finals d'any.

En paral·lel, Esquerra Republicana ha aplaudit la iniciativa de l'Ajuntament. Abans de reunir-se també amb representants dels estudiants i professors de l'Escola Oficial d'Idiomes, la formació que lidera Pau Ricomà considera que la proposta del consistori és "una solució realista i ajuda a solucionar una situació complicada que deriva del mal finançament de la Generalitat i de la necessitat d'equilibrar uns pressupostos públics miserables per causa del dèficit fiscal inadmissible."

ERC creu també que la reivindicació de la comunitat de l'EOI és "lògica" i entèn que "Tarragona mereix tenir una Escola Oficial d'Idiomes amb el mateix nivell de serveis i prestacions que tenen altres capitals catalanes."

Esquerra assegura que això, però, "no hauria de crear un precedent per altres situacions anàlogues que es puguin produir a la ciutat, ans al contrari, s'hauria de contemplar com una solució provisional amb un horitzó temporal acordat" i insta la Generalitat a " valorar aquesta proposta com es mereix, fent possible que es materialitzin les legítimes aspiracions de docents i estudiants de l'EOI."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar