loader
menu

CIUTAT

El PP surt en defensa de la Tabacalera i acusa Ballesteros de convertir l'espai en un "abocador de projectes"

El Circ Ciutat dimecres, 03 de setembre de 2014

L'únic partit amb representació a l'Ajuntament que s'ha pronunciat sobre l'oferiment de Ballesteros per salvar la segona planta de l'EOI ha estat el Partit Popular. I no precisament per aplaudir-ho, com sí ha fet ERC, actualment sense presència al plenari municipal.

Foto: Ajuntament de TGN

A l'esquerra, el regidor del PP Jordi Roca convers amb l'alcalde Ballesteros durant un ple. / circdetarragona.com

El portaveu adjunt del PP a l’Ajuntament, Jordi Roca, ha assegurat que “Ballesteros està convertint l’espai de la Tabacalera en l’abocador de tots els projectes que no sap on ubicar, sense cap control, criteri ni definició”, arran de la proposta de l’alcalde de cedir un espai de l’equipament per compensar la Generalitat per la tercera planta de l’Escola Oficial d’Idiomes.

Roca ha titllat d’”improvisació”, “ocurrència” i “ballesteada” la proposta de l’alcalde, assegurant que “Ballesteros no fa més que practicar una política de pedaços, abocant a la Tabacalera qualsevol projecte que surt a la palestra, i convertint-la en un equipament indefinit”.

El portaveu adjunt ha insistit que “sempre que té un problema d’espais ofereix la Tabacalera, com ha fet amb associacions de veïns, colles castelleres, ONG’s, entitats, associacions de músics, de pintors, esbarts dansaires, sardanistes...un autèntic desgavell”.

Per això, el popular ha demanat l’equip de govern “que es prenguin seriosament un equipament tan important per la ciutat de Tarragona com és la Tabacalera i els seus espais, que defineixin un projecte concret i que el facin realitat, i que deixi de convertir-se en el recurs fàcil on abocar-ho tot”.

La Generalitat ha evitat pronunciar-se sobre l'oferiment de l'Ajuntament perquè se'n va assabentar pels mitjans i en desconeix els detalls.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar