loader
menu

CIUTAT

Ballesteros demana la desimputació al jutge que investiga sobresous a la Federació de Municipis

El Circ Ciutat dijous, 04 de setembre de 2014

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha declarat aquest matí davant la jutgessa de Sabadell que investiga el cobrament de dietes suposadament irregulars entre 2011 i 2012 de la Federació de Municipis de Catalunya, i que afecta a 44 alcaldes i regidors en el marc de l'operació Mercuri.

L'alcalde de TGN, Josep F. Ballesteros, mostra el document de la FMC que acredita que no va cobrar cap dieta. / circdetarragona.com

Ballesteros, a qui se li atribueixen, pressumptament, unes dietes per valor de 5.300 euros, en el marc de l'operació Mercuri, ha tornat a reiterar en la seva declaració que no ha cobrat mai un euro per aquest concepte, i com ja va mostrar públicament, ha traslladat al jutjat d'instrucció número 1 de Sabadell els documents de la FMC que corroboren i acrediten que no ha rebut ni un cèntim.

Per això, Ballesteros ha demanat la desimputació perquè no va cobrar cap retribució econòmica. De fet, Ballesteros ha presentat un altre cop a la jutgessa els justificants que demostren que no va rebre cap ingrés econòmic. L’alcalde de Tarragona ha respost a totes les preguntes de la Fiscalia i s’ha centrat en explicar que va renunciar a cobrar les retribucions perquè considera que no era adient, ja que la seva assistència a les reunions de la Federació era puntual. Ballesteros ho ha fet amb plena tranquil·litat i disponibilitat cap a la Justícia amb la confiança que aviat s’esclareixi aquest tema.

"La meva presència no era de treball intens; només simbòlic, i per això vaig creure convenient no rebre res", ha matisat l'alcalde en unes declaracions enviades pel gabinet de premsa.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar