loader
menu

CIUTAT

Nou esclat veïnal en l'entorn del Fòrum de la Colònia

Sergi Casado Ciutat dijous, 04 de setembre de 2014

D'entre la plaga de cartells que cohabiten pels murs i les façanes de Tarragona, n'hi ha uns que predominen més que uns altres. I en un sector molt concret, el que formen els carrers Cervantes, Governador González, Reding, Fortuny, Soler i Lleida; a l'entorn del Fòrum de la Colònia. També.

Foto: circdetarragona.com

Una imatge del carrer Cervantes. Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Aquests cartells estan penjats des de fa dos anys. / circdetarragona.com

Aquests cartells estan penjats des de fa dos anys. / circdetarragona.com

"Alcalde, t'has oblidat del cor de la ciutat". Això és el que hi diu en els cartells rosats que han penjat un grup de veïns encapçalats per la tarragonina Maria Bové. Ho fan per denunciar la desatenció que, segons els veïns, té l'Ajuntament amb aquesta zona de la ciutat. Des de fa un parell d'anys, principalment al carrer Cervantes, encara penjen uns cartells que denuncien les plagues de paneroles i rates que es van fer famoses aquell estiu. Fins i tot el consistori va estrenar una màquina especial per combrate la plaga.

Ara, però la queixa és més global. Denuncien la degradació que està patint tot l'entorn del Fòrum de la Colònia. I no només per les paneroles i les rates, que sempre hi són, segons els veïns, sinó també per la pèrdua de comerç, l'incivisme d'alguns dels usuaris del menjador social del carrer Cervantes.

Insisteixen que és necessari fumigar l'entorn i que es tingui més cura dels arbres i dels jardins del Fòrum; insuficient als ulls dels veïns, que han tornat a aixecar la veu. Ho fan a l'Ajuntament, però asseguren que des del consistori els ignoren, i des de la Cambra de Comerç, també. Se senten oblidats i per això han utilitzat aquest mateix verb, oblidar, per reflectir els seus sentiments actuals.

Les propostes que volen traslladar a l'Ajuntament són nombroses. Primer, que no tanqui la biblioteca municipal, però a més, l'insten a que ampliï les instal·lacions amb el solar del costat. D'aquesta manera, es dinamitzaria l'entorn de tota la zona i frenaria el procés de declivi que auguren.

També que es fumigui, que es tanqui el menjador social del carrer Cervantes o que es millorin les connexions de bus.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar