loader
menu

CIUTAT

Científics marins estudien la gran cua de cetaci trobada a l'Arrabassada

El Circ Ciutat divendres, 05 de setembre de 2014

Tècnics i científics de la Fundació per a la Conservació i Recuperació dels Animals Marins (CRAM) estudien, a hores d'ara, la cua d'un gran cetaci, probablement un catxalot, que va aparèixer el dijous 4 de setembre a la platja de l'Arrabassada de Tarragona. L'esquelet de la cua que surava fa dos metres de llarg, i és d'un animal mort fa temps. La Creu Roja va retirar les restes de l'aigua a mitja tarda, després que els mateixos socorristes van remolcar la cua del peix fins a la platja, on va ser deixada a la sorra i coberta amb mantes tèrmiques.

Foto: 324.cat

Es va avisar a la Guàrdia Urbana i a tècnics del departament de Medi Ambient, i ara els científics de la Fundació CRAM els estudiaran al seu centre del Prat, per si volen prendre'n mostres o conservar alguna vèrtebra.

La cua del cetaci ha aparegut a la mateixa platja on la setmana passada va pondre els ous una tortuga babaua i la seva aparició va crear molta expectació entre els banyistes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar