loader
menu

CIUTAT

Una associació de veïns de la Part Alta instal·la la seva seu social a Kal Pobre

Sergi Casado Ciutat divendres, 05 de setembre de 2014

Kal Pobre ja es va desempallegar, fa temps, de l'etiqueta de casa ocupada. Des de fa quasi un any, amb el vistiplau de l'Ajuntament de Tarragona, torna a funcionar com a centre cívic i ara ofereix les seves instal·lacions a les entitats que necessitin també un espai per a dur a terme les seves activitats o per tenir-hi un lloc per deixar-hi les coses.

Foto: facebook.com/kalpobre

L'associació de veïns Casc Antic i Voltants s'hi reuneix des de fa alguns mesos i fins i tot disposa d'un magatzem particular. L'ens veïnal ha explicat al Circ que han decidit ubicar la seva seu a Kal Pobre perquè l'Ajuntament continua sense oferir-los un espai.

El portaveu de Kal Pobre, Rubens Sánchez, ha recordat que l'associació Casc Antic els va ajudar molt en la darrera ocupació de l'immoble, l'octubre d l'any passat, però que altres entitats de Tarragona també s'hi han interessat, entre les quals, el grup escolta Fent Camí.

Actualment, Kal Pobre està dividit en dos espais: d'una banda hi ha l'habitatge, i de l'altra, el centre cívic, on s'hi desenvolupen totes les activitats. Sánchez matisa que Kal Pobre ja no hauria de ser qualificada com una casa ocupada, sinó com una plataforma cívica. El portaveu de la casa ha agraït la tasca de l'Ajuntament per fer de mitjancer amb Bankia perquè accedeixi a cedir l'espai per a usos socials.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar