loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Decidit l'ordre d'actuació i ubicació del XXV Concurs de Castells

Laia Díaz Cultura i patrimoni dissabte, 06 de setembre de 2014

Aquest dissabte al migdia s'ha realitzat el sorteig de l'ordre d'actuació i ubicació a plaça del XXV Concurs de Castells a l'Antiga Audiència de Tarragona. En un acte públic, on hi han assistit nombrosos representants de les colles que participaran en el certamen, s'ha determinat en quin moment i on actuaran les 41 colles que finalment prendran part en aquesta important cita castellera.

Ordre i ubació a plaça del diumenge 5 d'octubre

Ordre i ubació a plaça del dissabte 4 d'octubre

Ordre i ubació a plaça del diumenge 28 de setembre

Així doncs, en la jornada de diumenge, després de la primera ronda conjunta, els primers en actuar seran la Colla Vella de Valls, seguits per la Colla Joves de Valls, els Castellers de Vilafranca i la Colla Jove de Tarragona. Aquestes són les quatre colles que formen part del grup A del rànquing estrella.

Com a apunts curiosos del sorteig, destacar la ubicació de la Colla Jove de Tarragona i els Xiquets que, tal i com ja va passar fa dos anys, tornaran a estar costat per costat a plaça.

El XXV Concurs de Castells se celebrarà el diumenge 28 de setembre a la plaça del Castell de Torredembarra i els dies 4 i 5 d'octubre a la Tarraco Arena Plaça. Precisament, aquest proper dilluns 8 de setembre es posen a la venda les entrades per la jornada de diumenge 5. Serà a les 9 del matí en punt i es podrà fer a través dels llocs web següents: www.concursdecastells.cat, www.tarragona.cat, www.tap.cat. Cada usuari podrà comprar un màxim de 4 entrades.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar