loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Vermut Yzaguirre farà una edició especial de Feel Vermut per Santa Tecla

El Circ Cultura i patrimoni diumenge, 07 de setembre de 2014

Feel Vermut tindrà la seva edició especial per les festes de Santa Tecla. La consellera de Comerç i Turisme, Patricia Anton, i la relacions de públiques de Vermut Yzaguirre, Sonia Mateo, el van presentatr presentar el divendres 5 de setembre.

Vermut Yzaguirre, empresa patrocinadora de la iniciativa FeelVermut des de 2012, ha dissenyat una nova etiqueta pel seu vermut per a la festa major de Tarragona, essent una edició commemorativa dels 20 anys de la col·laboració que Vermut Yzaguirre manté amb la ciutat durant Santa Tecla. La fòrmula que s'ha emprat és la fórmula original del Vermut Yzaguirre.


Aquesta edició especial de vermut tindrà un preu de 6 euros i la seva venda serà fins a fi d’existències doncs es tracta d’una edició limitada. Ja es trova a la venda als següents establiments: Bodega Enric, Bodega Jordà, Bodega Jove, Whine Shop, Celler del Port, Queviures Can Domènech, Bar Can Peret, Celler Rovira, Fruites Ton, Racó del Pagès, Celler Ramon, Les Coques, Tennis Park, Les 3 bessones, Bar el solet, Clap de Ceps, Botiga Bon
Gust, Capuchino, Quattros i Hotel P. Font.

Feel Vermut és una iniciativa que va posar en marxa al 2012 l'Ajuntament de Tarragona i dues vegades al mes es convoquen les Festes Feel Vermut en algun dels 17 bars i restaurants que formen part de la campanya. El conjunt d’activitats, actes i els Vermuts més solidaris ve suportada pels seus patrocinadors: Vermouth Yzaguirre, Frit Ravich, Coca Cola i Bauhaus.

Una imatge de la presentació de l'edició especial de Feel Vermut. / Ajuntament de TGN

Feel Vermut és sentir una tradició molt nostra. És sentir Tarragona, sentir la llum, sentir el bon temps, sentir la companyia dels amics o la família, sentir els sabors d'un aperitiu en una de les terrasses de la ciutat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar