loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La venda d'entrades per al Concurs de Castells es torna a col·lapsar en el moment de màxima demanda

Sergi Casado Cultura i patrimoni dilluns, 08 de setembre de 2014

S'havien aplicat mesures perquè no tornés a passar, però el servei de venda d'entrades online del Concurs de Castells de Tarragona s'ha tornat a penjar en el moment de màxima demanda. Cap a les 10 del matí, des del perfil a twitter del Concurs de Castells s'informava que el servidor de la venda de tiquets per al concurs del diumenge 5 d'octubre, amb les millors colles, havia caigut.

Foto: cedida

Tot i que el consistori va canviar Tarraco Ticket per l'empresa Cubing el servidor s'ha penjat després que entre les 9 i les 10 del matí s'havia arribat a un pic de 3.298 usuaris únics. L'empresa gironina, però, no n'ha fet menció en el seu perfil en aquesta xarxa social, quan les nostres de condemna i de rebuig per la nova caiguda del servidor eren constants.

Una de les més representatives ha estat la de la regidora de Cultura de Tarragona, Begoña Floría, qui ha aprofitat també el seu twitter per carregar contra els responsables del servidor: "Estic molt enfadada perquè ha fallat l'empresa Koobin que ens va donar garanties i ens va dir que no hi hauria cap problema".

Concurs de Castells ha anunciat que cap a les 12 es reemprendria el servei online de venda de localitats, tot i que finalment la normalitat ha arribat cap a la 1 del migdia.

No obstant això, l'Ajuntament de Tarragona ha emès un comunicat per valorar la fallida del servidor:

“Davant del col·lapse en la compra on line de les entrades corresponents a la XXV edició del Concurs de Castells de Tarragona, l’Ajuntament lamenta les molèsties que ha causat aquest fet als usuaris i en demana disculpes”, ha manifestat la tinent d’alcalde de Cultura i Festes, Begoña Floría. “L’Ajuntament de Tarragona se sent el primer indignat i perjudicat, i confia en que el servei es restableixi el més aviat possible. D’altra banda, analitzarà si hi hagut incompliment de contracte”, diu Floría.

L’Ajuntament de Tarragona va cercar entre les tres millors empreses especialitzades, essent Cubing la que va escollir, entre d’altres per la seva experiència en l’Eurolliga”. Aquest matí, el servidor de Cubing ha caigut quan estava en una punta de 3298 sessions. Un cop assabentat, l’Ajuntament ha parlat amb la gerència d’aquesta empresa i ha constatat que aquest lamentable incident afecta a tot el servidor i que és una causa aliena al Concurs de Castells de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar