loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Repsol tornarà a fer de mecenes de la Sala Trono

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 08 de setembre de 2014

Joan Negrié, gestor i programador de la Sala Trono de Tarragona i Josep Bertran, responsable de comunicació i relacions externes de Repsol a Tarragona, han signat el conveni de col·laboració entre Repsol i La Sala Trono, que suposarà una aportació de 15.000 euros.

Foto: repsol.com

Foto:repsol.com

En el mateix acte s’ha presentat la nova programació de la sala privada tarragonina dels mesos de setembre, octubre, novembre i desembre. A més, la companyia que inaugura la tardor a la Trono ha mostrat un tast musical de l'espectacle LO TUYO Y LO MÍO.

Des de fa més de 10 anys, la Sala Trono contribueix a augmentar i professionalitzar el panorama cultural al Camp de Tarragona, i facilita al públic l’accés a les arts contemporànies.

Repsol és una companyia compromesa amb el seu entorn, i vol apropar el Complex Industrial a la societat i implicar-lo en el seu dia a dia.

Aquest acte i, en definitiva, aquest compromís, encaixa en el marc de les especials relacions que Repsol manté amb la ciutat de Tarragona, i s’afegeix a les col·laboracions que es duen a terme amb l’ajuntament i amb entitats de Tarragona. Repsol ha establert amb la ciutat una relació de confiança i col·laboració.

Repsol manté compromisos estables amb altres entitats i institucions ciutadanes, conformant tot això un important entramat de col·laboracions i cooperacions amb el qual hom anomena la societat civil o el “teixit associatiu” de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar