loader
menu

CIUTAT

Vistiplau definitiu als beneficis fiscals per als Jocs del 2017

El Circ Ciutat dimarts, 09 de setembre de 2014

La subsecretaria del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, Pilar Platero, el secretari d'Estat d'Esports, Miguel Cardenal, i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, han signat avui dimarts 9 un conveni que permet, de manera efectiva, l'aplicació de beneficis fiscals als Jocs del Mediterrani 2017, declarat esdeveniment d'excepcional interès públic.

D'esquerra a dreta, Platero, Cardenal i Ballesteros. / subdelegació del govern

Els impostos que se'n beneficiaran són el de societats, l'IRPF i l'Impost sobre la Renda de no Residents.

Amb aquesta finalitat, el conveni signat crea l'òrgan que certifica que aquestes despeses contribueixen a promocionar directament l'esdeveniment i que s'ajusten als plans i programes del mateix. Els esdeveniments d'aquesta naturalesa, com el qual se celebrarà a Tarragona, podran seguir gaudint d'aquests beneficis fiscals amb la reforma tributària que actualment s'està tramitant al Parlament.

Els Jocs del Mediterrani són una competició de caràcter poliesportiu que s'organitza en el marc del moviment olímpic des de l'any 1951. Actualment es disputen l'any següent al de la celebració dels Jocs Olímpics. La ciutat turca de Mersin va acollir els últims jocs en 2013, i és on Tarragona va ser escollida ciutat seu dels Jocs del 2017.

L'organització estima que participaran 24 països de la ribera mediterrània i que comptarà am prop de 4.000 esportistes.
Aquelles empreses i persones físiques que realitzin despeses en comunicació i publicitat que contribueixin directament i de forma essencial a la promoció dels Jocs podran deduir-se el 15 per cent dels mateixos.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar